29 Haziran 2009 Pazartesi

Blue Bodrum Beach

Ekonomik tatil yapmak istiyorsanız aynı diğer otellerle aynı kalitede ama yarı yarıya fiyat bulabileceğiniz otel tavsiye etmek istiyorum. Blue Bodrum Beach gerçekten aradıgınız herşeyi barındırır. 3 yıldızlı olan bu otel aktiviteleriyle kendini ön planda tutmakatadır. Herşey dahil sisteminde yararlanacağınız otelde bulamayacağınız hiç bir şey yoktur. Blue Bodrum Beach tatilinizi tam anlamayla size yaşatacaktır. Gerçekten kalite ve fiyat araştırması yaptığınızda bu konuda otele çok hak vereceksiniz. Eğer tatil kararınızı Bodrum için vermişseniz bu oteli araştırmanızı tavsiye dederim. Turgutreis bölgesinde kalan otel Bodrum şehi merkezine 17 km mesafede kalmaktadır. Ayrıca kendisine özel kum plajı bulunmakta olup denize sıfır konumundadır.

Greenwood Resort tanıtım

4 yıldızlı bir otel mi aradınız. İşte size Greenwood Resort. Tatilinizi doyasıya yaşayabileceğiz bir tesis olup her ihtiyacınızı karşılayacaktır. Son derece uygun fiyatlarıyla siz müşteriler için sayısız aktiveteler barındırmaktadır. Çocuklar için ise gözünüzü arkada bırakmayacak bir hizmeti vardır. Erken rezervasyon indiriminden faydalanmak için hemen kayıt yaptırın.

erken rezervasyon alma

Hiç aklımda yokken sokakta afişini görerek girdiğim acenteyle bu seneki tatil planım değişmiş oldu. Çok eğlendiğim rahat rahat bütün gün denize girebildiğim, eğlenceden de eksik kalmadığım bir tatili bu kadar ucuza getirebildiğime hala inanamıyorum. Erken rezervasyon la ulaşımım da çok ucuza geldi.

Kaldığım otelse hem ucuz hem de konforluydu. Tur rehberimiz bize Side’nin tüm güzelliklerini hiç can sıkmadan gösterdi. Tüm tarihi eserler nefes kesiciydi. Rehberimizin de anlatımıyla sanki zamanda yolculuk yapar gibi olduk. Keşke tatilim dha uzun olsaydı çünkü doyamadım.

Fakat iş yerinden anca 7 günlük izin alabilmiştim. Seneye yine erken rezervasyon yaptırıp bu sefer 15 günlük bir tatile çıkacağım.

Queens Garden Hotel

Queens Garden Hotel

Alanya merkezde bulunan Queens Garden Hotel denize sadece 150 m mesafede olup otelin kendine ait özel plajı bulunmaktadır.

Tüm odalarında klima, Tv, Telefon, Saç kurutma makinesi, 24 saat sıcak su ve oda servisi bulunmaktadır.

Palm Garden

Tatil için size çogu yakınınız Gümbet bölgesini önerecektir. Haklıdırlar da. Çünkü Gümbet en iyi tatil yerlerinden biridir. Eğer keyifli bir tatil yakalmak istiyorsanız Palm Garden tesisini seçebilirsiniz. 5 yıldızlı olan bu otel ucuzluğu ve kalitesiyle sizi cezbedektir. Kendinizi bu tatile hazırlayın Gümbet’e gidin.

Club Dream Garden

Konaklı mevkiinde bulunan Club Dream Garden 14 dönüm yeşil alan içerisinde denize sıfır olarak konumlandırılmıştır.

Odalarında tv, uydu yayını, direkt telefon, minibar, split klima, saç kurutma makinesi, duş, wc ve kasa bulunmaktadır.

Otelimiz Herşey Dahil sistemiyle çalışmakta olup sistem 10:00 - 23:00 saatleri arasında uygulanmaktadır. Sabah, Öğla, Akşam yemekleri açık büfe gün boyu alınan yerli alkollü - alkolsüz içecekler ücretsizdir.ayrıca tesisimizde Beşçayı ikramlarıda bulunmaktadır.

bodrum resimleri

http://www.bodrum.name.tr/Bodrum.buyuk.jpgTam boy görünüm için tıklayınTam boy görünüm için tıklayınTam boy görünüm için tıklayın